KAA

 
KAA

Kommunernas aktivitetetsansvar KAA innebär att när en ungdom inte startar, fullföljer eller om ungdomen avslutar en utbildning utan examensbevis så ska kommunen identifiera dessa och stötta dem på bästa vis. Hur man arbetar kring detta skiljer sig delvis mellan kommunerna i Kronobergs län.

I Sunnerbo är samordningsförbundet delaktig för att utveckla ett nätverk med Kronobergs KAA-samordnare och göra samverkan inom området till en naturlig del. Detta drivs tillsammans med kommunerna och Samordningsförbundet Värend.

Film om kommunernas aktivitetsansvar:

 

Kontakt

Vill du veta mer eller om du har några förslag, tips, tankar eller funderingar. Hör av dig till Sunnerbo samordningsförbund! 

Cecilia Storm, förbundschef
Telefon: 010-488 11 73

cecilia.storm@arbetsformedlingen.se

 

Länkar

Skolverket

Ljungby kommun

Älmhults kommun

Markaryds kommun

Ansvarig

Cecilia Storm

Förbundschef
010-488 11 73

Vid frågor kontakta mig på e-post här

blue divider

Välfärdsguiden är till för dig som vill få en bättre förståelse för välfärdssystemet eller känner att något behöver förändras i ditt liv. Välfärdsguiden är även till för dina anhöriga och personal i den offentliga sektorn. kan användas som ett vardagsverktyg av dig som privatperson och av myndighetspersonal som vill ha en översikt av vilka insatser som finns.

Till välfärdsguiden