Insatskatalogen

 
Lansering

9 september 2021 lanserades Insatskatalogen hos oss! Nu kan du hitta insatser i Sunnerbo-området Ljungby, Älmhult och Markaryd.

 
 

 

Det finns flertalet insatser riktade till människor i behov av rehabiliterande insatser för att närma sig arbetsmarknaden. Insatskatalogen är till för att göra det lättare att hitta dessa insatser. Det ska vara enkelt att hitta det du söker eller få reda på vad just du kan ta del av!

 

 

Sökinstrument

Insatskatalogen är ett sökinstrument med syfte att göra sökandet efter insatser enklare. I Insatskatalogen hittar man en sammanställning av rehabiliterings- och arbetsmarknadsinriktade insatser i hela landet. Du kan söka länsvis eller kanske på ort. För varje insats finns det kontaktuppgifter och information om hur man går vidare för att delta. Det ska vara enkelt att hitta det stöd som finns och hur man får den. 

För vem

Insatskatalogen kan användas som ett vardagsverktyg för myndighetspersonal och av privatpersoner  som vill ha en översikt av vilka insatser som finns. 

Av vilka

De som bedriver insatserna är myndigheter, privata aktörer, civilsamhället, studieförbund och arbetsintegrerade sociala företag med flera. Det är samordningsförbunden runt om i landet som gör Insatskatalogen. 

 

Kontakt

Vill du veta mer eller om du har några förslag, tips, tankar eller funderingar. Hör av dig till Sunnerbo samordningsförbund!

Ann-Sofie Jönsson
010-488 00 70

ann-Sofie.jonsson@arbetsformedlingen.se

 

 

INSATSKATALOGEN 

 

 

Ansvarig

Ann-Sofie Jönsson
010-488 00 70

Vid frågor kontakta mig på e-post här

blue divider

Välfärdsguiden är till för dig som vill få en bättre förståelse för välfärdssystemet eller känner att något behöver förändras i ditt liv. Välfärdsguiden är även till för dina anhöriga och personal i den offentliga sektorn. kan användas som ett vardagsverktyg av dig som privatperson och av myndighetspersonal som vill ha en översikt av vilka insatser som finns.

Till välfärdsguiden